طرز تهیه ماکارونی با سس ناپلین
17 دی 1390 توسط فراهانی
طرز تهیه ماکارونی با سس ناپلین
مواد لازم:
ماکارونی=500 گرم
گوجه فرنگی=1 کیلو
فلفل دلمه ای=1 عدد
قارچ=250 گرم
کرفس=3 ساقه
پیازچه=100 گرم
جعفری=50 گرم
هویج=2 عدد
سیر=2 حبه
شکر=2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری
سس فلفل تند=2 قاشق غذاخوری
سرکه=4 قاشق غذاخوری
کره=50 گرم
آویشن،زیره از هر کدام=1 قاشق مرباخوری
جوز هندی=2/1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل=به میزان لازم
پنیر گودای رنده شده=به میزان لازم
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را به مدت 3 دقیقه در آب جوش قرار داده،سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آن را بگیرید و سپس رنده کرده تا به صورت پوره درآید. سبزیجات را خوب بشویید،ریز خرد نمایید و با کره تفت دهید تا نرم شود سپس پوره گوجه فرنگی و بقیه مواد را اضافه کرده و بگذارید 15 دقیقه بجوشد تا سس غلیظ شود؛ماکارونی را آبکش کرده و در ظرف بریزید و سس گرم را روی آن ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو نمایید. در صورت دلخواه می توانید بعد از آبکش کردن ماکارونی،مواد را لابلای آن بریزید و 20 دقیقه آن را دم کرده و سپس سرو نمایید.
ماکارونی=500 گرم
گوجه فرنگی=1 کیلو
فلفل دلمه ای=1 عدد
قارچ=250 گرم
کرفس=3 ساقه
پیازچه=100 گرم
جعفری=50 گرم
هویج=2 عدد
سیر=2 حبه
شکر=2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری
سس فلفل تند=2 قاشق غذاخوری
سرکه=4 قاشق غذاخوری
کره=50 گرم
آویشن،زیره از هر کدام=1 قاشق مرباخوری
جوز هندی=2/1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل=به میزان لازم
پنیر گودای رنده شده=به میزان لازم
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را به مدت 3 دقیقه در آب جوش قرار داده،سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آن را بگیرید و سپس رنده کرده تا به صورت پوره درآید. سبزیجات را خوب بشویید،ریز خرد نمایید و با کره تفت دهید تا نرم شود سپس پوره گوجه فرنگی و بقیه مواد را اضافه کرده و بگذارید 15 دقیقه بجوشد تا سس غلیظ شود؛ماکارونی را آبکش کرده و در ظرف بریزید و سس گرم را روی آن ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو نمایید. در صورت دلخواه می توانید بعد از آبکش کردن ماکارونی،مواد را لابلای آن بریزید و 20 دقیقه آن را دم کرده و سپس سرو نمایید.